Mysteeri-illalliset

Eletään vuotta 1984. On kasinotalouden kuumin kesä. Suomi vaurastuu ja modernisoituu kovaa vauhtia. Eräänä loppukesän päivänä saat kutsun saapua illallisille. Illan isäntänä on itse Gustaf Nordfors, erään Suomen suurimman lääkeyhtiön Arctos Oy:n pääjohtaja. Päätät tietenkin osallistua, tiedossa on varmasti ikimuistoinen ilta. Vaan mikä on illan lopputulos ja Patruunan tilinpäätös?

 

Mysteeri-illallinen on yhdistelmä taivaallista ruokaa ja jännitystä. Pelaajana saatte roolit ja kutsun outoon tilaisuuteen. Tehtävänänne on illan aikana selvittää mitä on tapahtunut. Jotta totuus selviää, teidän tulee keskustella muiden kanssa, kuunnella tarkasti ja pohtia, miten kaikki asettuu paikoilleen. Kysele, pohdi, epäile, vakuuttele. Ehkä kaikki ei olekaan miltä näyttää…

Mysteeri-illalliseen kuuluu kolmen ruokalajin illallinen. Saatavilla myös gluteenittomana ja vegaanisena.

 

Hiilillä paahdettua punajuurta, feta-creme & hibiskus vinaigrette
___
Hirvi-wellington, mustaherukkakastiketta, peruna confit & maa-artisokkapyre
___
Choux-leivos, karamellisoitua omenaa, karamellihyytelöä & creme anglaise

 

Illallisen hinta on 110€/hlö

Mysteeri-illallisia järjestetään tammikuun joka perjantai klo 18-21.

Voit varata paikkasi sähköpostilla [email protected], tai sopia täysin yksityisen mysteeri-illallisen teidän porukalle sopivana päivänä. Illallinen sopii täydellisesti myös joululahjaksi!
Kerrothan meille ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aine allergiat.

 

Peli soveltuu 8-12 pelaajalle, ja voit varata sen meiltä myös täysin omalle porukalle, joten kerää kasaan kaverit, naapurit tai sukulaiset, tai järjestä vuoden mysteerisin tyhypäivä!
Laita sähköpostia [email protected] ja sovitaan teidän porukalle sopiva päivä!